foto

Bohuš Matuš

  • nar. 17.8.1973 (45 let)
    Písek, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Monte Cristo (divadelní záznam)
1996 Dracula (divadelní záznam)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Bohuše Matuše (S14E14)
2017 Bohuš Matuš - koncert (koncert)
2016 Recitál Bohuše Matuše (koncert)
2014 Vánoční koncert Kateřiny Brožové (koncert)
2004 Karel Svoboda 65 (koncert)

TV pořady

2018 Barrandovský Silvestr 2018 (TV pořad)
2016 Barrandovský Silvestr 2016 (TV pořad)
2015 Hvězdy na Barrandově (TV pořad)
2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2009 SuperSilvester 2009 (TV pořad)
2005 Pípšoubazar (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Vzpomínky nám zůstanou (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
Život plný písniček (TV pořad)
2003 Blízká setkání Václava Neckáře (TV pořad)
Legendy televizní zábavy (TV pořad)
Mléčná dráha (TV pořad)
Paškál (TV pořad)
Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
2002 Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
2001 Bílé Vánoce Lucie Bílé (TV pořad)
Dobroty (TV pořad)
Český slavík - Mattoni 2001 (TV pořad)
2000 Deníček Ivety B. (TV pořad)
GO - GO šou (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1995 Šoubyznys (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace