foto

Barbora Zemanová

  • nar. 31.10.1989 (29 let)
    Svojšín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2011 Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
2007 Souboj hitů (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace