foto

Gabriela Gunčíková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Karel Gott 2012 (koncert)

TV pořady

2016 Eurovision Song Contest 2016 (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace