foto

David Vanacore

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 House Arrest
2010 Live for the Moment (TV film)
2006 Líbánky s matinkou

TV seriály

2014 Dílna zatracenců (TV seriál)
2013 Heroes of Cosplay (TV seriál)
2011 Nebezpečné epidemie (TV seriál)
Novátoři (TV seriál)
Raději se bojte (TV seriál)
2010 Lidé z bažin (TV seriál)
School Pride (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Utajený šéf - USA (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2003 Boarding House: North Shore (TV seriál)
2001 Temptation Island (TV seriál)
1998 Dream Machines (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lindsay (TV seriál)
2013 Bojiště: války na záchranu hrochů (TV seriál)
Drom - Mord: po stopách zločinu (TV seriál)
Horské příšery (TV seriál)
2012 Lovci hurikánů (TV seriál)
Muži, kteří vybudovali Ameriku (TV seriál)
Potápěči za diamanty (TV seriál)
Uvnitř NSA (TV film)
2011 Jedině v Americe (TV seriál)
Mozek v akci (TV seriál)
Po stopách zázraků (TV seriál)
Protibombová jednotka (TV seriál)
Tajný přístup: Vatikán (TV film)
2010 After Porn Ends
Extrémní nebezpečí (TV seriál)
2009 Dům plný pohrom (TV seriál)
Homeland Security USA (TV seriál)
Uvnitř smečky (TV seriál)
2008 Boj za záchranu velryb (TV seriál)
Extrémní dřevorubci (TV seriál)
Zničeno ve vteřině (TV seriál)
2007 Naozaj veľké veci (TV seriál)
2006 Přežili napadení žralokem (TV film)
2004 Americká rychlá kola (TV seriál)
2003 Dirty Jobs (TV seriál)
2002 Woodrow Wilson and the Birth of the American Century
2001 Chasing the Sun (TV seriál)
1998 Intimate Portrait: Anjelica Huston (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
Kšefty na Severovýchodě (TV pořad)
2013 Face, The (TV pořad)
Konečná nabídka (TV pořad)
Odborníci na domy v korunách stromů (TV pořad)
Sestřičky (TV pořad)
Velká mozková soutěž (TV pořad)
Zachraňte náš business (TV pořad)
Záchranáři ztroskotaných lodí (TV pořad)
2012 Breaking Pointe (TV pořad)
Comic Book Men (TV pořad)
Ink Master (TV pořad)
Plán Paulyho D (TV pořad)
Pokusní odvážlivci (TV pořad)
Ricki Lake Show, The (TV pořad)
S autem v divočině (TV pořad)
Snooki a JWOWW (TV pořad)
Stars Earn Stripes (TV pořad)
Sugar Dome (TV pořad)
Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)
2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)
Mobbed (TV pořad)
Take the Money & Run (TV pořad)
Vyznavači pálivého (TV pořad)
Výrobci zbraní (TV pořad)
Šéf kuchyně (TV pořad)
2010 Nejlepší sporťáky Ameriky (TV pořad)
Nejlepší střela (TV pořad)
Sladké pokušení (TV pořad)
The Marriage Ref (TV pořad)
Top Gear USA (TV pořad)
Šance na lásku (TV pořad)
2009 Doing DaVinci (TV pořad)
Dřevorubci v bažinách (TV pořad)
Four Weddings (TV pořad)
Jak přežít... (TV pořad)
Král dortů (TV pořad)
Nemilosrdní válečníci (TV pořad)
Pařba v Jersey Shore (TV pořad)
Příšerný rande (TV pořad)
Shaq vs (TV pořad)
Skutečný strach (TV pořad)
The Real Housewives of New Jersey (TV pořad)
True Beauty (TV pořad)
Utajený šéf (TV pořad)
2008 D.E.A. (TV pořad)
Drtivá porážka (TV pořad)
Greensburg (TV pořad)
Přežil jsem japonskou game show (TV pořad)
Secret Millionaire (TV pořad)
Vařte s Gordonem Ramsaym (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Bullrun (TV pořad)
Crowned: The Mother of All Pageants (TV pořad)
Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (TV pořad)
Tuning (TV pořad)
2005 Contender, The (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Mon incroyable fiancé (TV pořad)
Pekelná kuchyně (TV pořad)
Špinavé práce (TV pořad)
2004 Americké kasíno (TV pořad)
Ano, šéfe s Gordonem Ramseym (TV pořad)
Lovci přízraků (TV pořad)
Miljonääri-Jussi (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
The Swan (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Battle of the Network Stars (TV pořad)
I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
Joe milionář (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
Paradise Hotel (TV pořad)
2001 Survivor - Season Two: The Greatest and Most Outrageous Moments (TV pořad)
2000 Big Brother (TV pořad)
Kdo přežije (TV pořad)
Survivor - Season One: The Greatest and Most Outrageous Moments (TV pořad)
1999 Lovci realit (TV pořad)
1992 Real World, The (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2000 Kdo přežije (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace