foto

Martin Harich

  • nar. 29.8.1995 (23 let)
    Liptovský Mikuláš, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Slovenští muži vrací úder (koncert)
2016 Tetovanie na duši (koncert)
2015 Večer ľudí dobrej vôle (koncert)
2014 Martin Harich: G2 Acoustic Stage (koncert)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
Čtyřlístek pro talenty (TV pořad)
2016 Deň otvorených dverí 2016 (TV pořad)
Dobre vedieť! (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Ukaž káru (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad) - mod.
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Backstage (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
Modré z neba (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 GENERACE O - Společný svět (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace