foto

Libor Baselides

  • nar. 21.7.1964 (54 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2001 Jak ukrást Dagmaru
1994 Diamantové meče
1988 Rozsudky soudce Ooky (TV film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2012 Obchoďák (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

TV pořady

2014 Celebrity s.r.o. aneb s Relaxem otevřeně (TV pořad)
2013 Živě z PALLADIA (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace