foto

Josh Crockett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Máš ji!
2017 Dr. Brinks & Dr. Brinks
2016 The Cleanse

TV seriály

2017 Wrecked (TV seriál)
Tony Pepperoni (S02E04)
Poison (S02E02)
Ransom (S02E01)
2016 Wrecked (TV seriál)
Cop Tricks (S01E10)
The Adventures of Beth and Lamar (S01E08)
The Phantom (S01E06)
další epizody (5)
2008 Akta Z (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tajemství a legendy hotelů (TV seriál)
2013 Zlato v zemi ledu (TV seriál)
2012 Boj o velryby - Pobřeží vikingů (TV seriál)
Potápěči za diamanty (TV seriál)
Zločinecká impéria (TV seriál)
2010 Hon na mumie (TV seriál)
2008 Boj za záchranu velryb (TV seriál)

TV pořady

2013 Capture (TV pořad)
2009 Laboratoř duchů (TV pořad)
2007 Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (TV pořad)
2005 Závislosti (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace