foto

Martina Pártlová

  • nar. 28.5.1979 (39 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 X Mix (koncert)

TV pořady

2016 Kdo to ví? (TV pořad)
Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2014 3v1 (TV pořad)
2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Rybičky 48 - Ženy (hudební videoklip)
2011 Olga Lounová - Osoba blízká (hudební videoklip)
2010 Ruda z Ostravy feat. Martina Pártlová - Ostrava (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV pořady

2014 3v1 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 3v1 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace