foto

Anna Fixová

  • nar. 17.3.1984 (34 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v hlavním městě Praze v roce 1984. Anna se cítí na jevišti jako doma, protože její dědeček byl dramaturgem v Národním divadle a pak ředitelem Divadelního ústavu v Praze. Babička účinkovala v Divadle Jiřího Wolkera. Teta byla ve Studiu Ypsilon. Anina maminka v dnešní době působí v Divadle Antonína Dvořáka v Příbrami.

Už v dětství jsme Annu mohli vidět v malých rolích v mosteckém divadle. Herectví ji začalo bavit natolik, že se vrátila do Prahy a přihlásila se na Pražskou konzervatoř. Během studia byla k vidění v představeních DIKu.

Její tvář se stala známou díky roli Moniky v nekonečném seriálu ULICE, který můžeme vídat každý všední den na TV NOVA. Věnuje se také pražskému A Studiu Rubín, kde je k vidění v představení Miriam od Lenky Lagronové.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zakázaný člověk (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Konec jedné lásky (S05E44)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Prázdný byt (E01)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

TV pořady

2016 PeepShow (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace