foto

Pavel Trojan

  • nar. 1.7.1984 (34 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Až kohout snese vejce (TV film)
2002 Borůvkový vrch (TV film)

TV seriály

2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Garibaldini v pyžamu (E11)
2009 Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

TV pořady

1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace