foto

Veronika Arichteva

  • nar. 20.5.1986 (32 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Její otec je producent Pavel Nový. Veronika již o šesti let snila o tom, že se stane herečkou, i když se v té době věnovala hlavně sportovní gymnastice. Herectví nakonec vyhrálo. Začala se objevovat v malých roličkách, první byla ve filmu ČARODĚJKY Z PŘEDMĚSTÍ, kde se mihla spolu se svou o pět let starší sestrou Kateřinou. První větší rolí byla postava Lenky v seriálu HOP NEBO TROP. Nyní ji můžeme vidět v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ. I když vystudovala pražskou konzervatoř, na DAMU nešla. Láká ji obor public relation a masmédia.

Kromě seriálových rolí hraje i na divadelních prknech. V Divadle Na prádle účinkuje v muzikálu Krysy, hraje v zájezdovém představení Aby bylo jasno a hostuje ve Východočeském divadle v Pardubicích ve hře Čas katů.

Veronika rozhodně nepatří mezi lidi propadající beznaději. „Když mi něco nevyjde, naopak to nakopne mou ctižádost a posune mě to dál. Člověk se nesmí vzdát“, tvrdí. Baví jí cestování, chození do kina, jejím oblíbeným spisovatelem je Paul Coelho.

Jan "Nekroskop" Radil

Herecká filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2016 Decibely lásky
2014 Zejtra napořád
2011 Policie Modrava (TV film)
Čertova nevěsta
2010 Dešťová víla
Habermannův mlýn
2006 Setkání v Praze
1998 Jezerní královna
1990 Čarodějky z předměstí

TV seriály

2018 První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (14)
2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Temný Kraj (TV seriál)
Jezinky pokračování (S01E10)
Jezinky (S01E09)
Mazalové (TV seriál)
Čarodějnice s vedlejšími účinky (S02E11)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (14)
2014 První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Tsunami (S05E20)
Cesta domů (S05E19)
další epizody (14)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
The Rolling Stones (S04E14)
Politika, kam se podíváš... (S04E12)
Annonce (S04E11)
další epizody (9)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zvládnu to sám! (S04E13)
Díky za všechno! (S04E12)
Nejste náhodou inkvizitor? (S04E11)
další epizody (51)
Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
Ženy do větru (S02E03)
Pelech (S02E02)
další epizody (4)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hvězdičko! (S03E35)
Přijeď, čekám, miluji tě (S03E34)
Rozinka (S03E32)
další epizody (31)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ordinace v zoologické zahradě (S02E34)
Oddechový čas (S02E21)
Manželství není sranda (S02E15)
další epizody (33)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vstupenka do ráje (S01E33)
Láska je závislost (S01E32)
Vrať se ke mně (S01E28)
další epizody (18)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
Na kolech (S01E03)
Na vodě (S01E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ivana Vyskočila (S14E23)

TV pořady

2016 Kdo to ví? (TV pořad)
Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
2014 3v1 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
2011 Vínečko (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2008 Přísně tajné (TV pořad)
2006 Maxi Clever (TV pořad)
StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Michal Hrůza - Nad světem (Nezapomínej) (hudební videoklip) - a.z.
Rybičky 48 - Ženy (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV pořady

2014 3v1 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 3v1 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(27)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace