foto

Vlasta Korec

  • nar. 20.8.1972 (46 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Třebíči. Vystudoval ostravskou konzervatoř. Zároveň hrál ve Státním divadle Ostrava. Na brněnské JAMU později navštěvoval ateliér muzikálového herectví.

Spolupracoval s Národním divadlem v Brně (Modrý pták) a Divadlem bratří Mrštíků (Divotvorný hrnec, Mam.zelle Nitouche, Sny noci svatojánské aj.). Byl členem company pražské inscenace Jesus Christ Superstar. V průběhu Ježíše dostal nabídku na účinkování v Hudebním divadle Karlín v inscenaci Hello, Dolly! Dále vystupoval v muzikálech Sny svatojánských nocí, Rusalka, Starci na chmelu a Popelka.

Dnes účinkuje v HDK v inscenacích Anděl s ďáblem v těle, Klec bláznů a Viktor - Viktorie.

Vlasta je moderátorem pražského Rádia Impuls a TV Prima.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Modelky s.r.o.
1993 Zobani (TV film)
1991 Mládí na prodej (TV film)

Dokumentární

2018 Český mejdan s Impulsem 2018 (koncert) - mod.
2017 Český mejdan s Impulsem 2017 (koncert) - mod.
2016 Český mejdan s Impulsem (koncert)

TV pořady

2018 ANO nebo NE (TV pořad) - mod.
Barrandovský Silvestr 2018 (TV pořad)
2016 Barrandovský Silvestr 2016 (TV pořad)
Kdo to ví? (TV pořad)
2013 Krampoloviny (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Česká tajenka (TV pořad)
2012 Hračkování (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
Splněná přání - Srdce pro děti (TV pořad)
2010 Co bude dnes k večeři? (TV pořad)
2005 Nekonečná Šance (TV pořad)
Pípšoubazar (TV pořad)
VyVolení (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 To je fór (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace