foto

Tomáš Zástěra

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2018 Slavní (TV pořad) - mod.
Vyhraj to! (TV pořad) - mod.
2013 Silvestr 2013 (TV pořad)
2009 Kecáš (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Nekecej! (TV pořad)
One Man Show (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace