foto

Pavel Svoboda

  • nar. 1970
    Litvínov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2010 Talentmania (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1994 Riskuj! (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace