foto

Slávek Boura

  • nar. 1.5.1964 (54 let)
    Oděsa, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slávek Boura se narodil 1.5.1964. Vystudoval sociální pedagiku na Karlově univerzitě. Byl ženatý s Markétou Mayerovou, se kterou má dceru Agátu.

S Markétou moderoval především na TV NOVA několik pořadů. Začlo to u SNÍDANĚ S NOVOU, po které se tato dvojice objevila v pořadu určeném k seznámení RANDE. Později následovaly pořady DOBRÉ BYDLO A VABANK. Na čas potom zmizeli z obrazovek televize, kdy přišla nabídka z TOP TV na pořad PELMEL. Slávek si zahrál i jednu z rolí ve filmu PLAYGIRLS II.

doktofaust

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dištanc (studentský film)
1995 Playgirls II

TV seriály

2000 Pra pra pra (TV seriál)

TV pořady

2014 Všechno nejlepší (TV pořad)
2006 Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Rande (TV pořad)
Áčko (TV pořad)
1994 Ptákoviny (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
Volejte řediteli (TV pořad)
Český bodyguard (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace