foto

Markéta Mayerová

  • nar. 5.6.1967 (51 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Markéta Mayerová, jeden ze symbolů TV NOVA druhé poloviny 90. let, je česká moderátorka, která se narodila na začátku června roku 1967. Na počátku 90. let začala moderovat v rádiu (např. Radio Kiss). V roce 1993 se právě v Rádiu Kiss seznámila se svým pozdějším manželem Slávkem Bourou. Spolu koncem roku 1994 nastoupili do TV NOVA a stali se tvářemi Snídaně s Novou. Jejich popularita jim otevřela cesty i k dalším pořadům jako Vabank nebo Rande. V roce 1997 se Markéta za Slávka vdala a o tři roky později se jim narodila dcera Agáta.

Pro Markétu to znamenalo několikaletou odluku od televizní práce. Se svým manželem i nadále moderovali různé společenské akce. Jejich společný život však skončil rozvodem v roce 2008. V současné době žije Markéta Mayerová s dcerou Agátou v rodinném domku na okraji Prahy, moderuje v rádiu Frekvence 1 a také různé společenské akce.

Martin "gogos" Prokeš

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Pra pra pra (TV seriál)

TV pořady

2014 Všechno nejlepší (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2006 Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Rande (TV pořad)
Áčko (TV pořad)
1994 Ptákoviny (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
Volejte řediteli (TV pořad)
Český bodyguard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace