foto

Petr Martinák

  • nar. 3.3.1975 (43 let)
    Žulová, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Na Brusel, Vávro! Na Brusel! (divadelní záznam)
2004 Pánská jízda

TV seriály

2008 Cyranův ostrov (TV seriál)

TV pořady

2018 Barrandovský Silvestr 2018 (TV pořad)
2017 Filmové písničky Hugo Haase (TV pořad)
2016 A tančím dál ... (TV pořad)
Filmové písničky Karla Hašlera (TV pořad)
Filmové písničky Waldemara Matušky (TV pořad)
Písničky Vlasty Buriana (TV pořad)
2015 Ringo Family (TV pořad)
2013 Což takhle dát si VIP? (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Dobří rodáci a město dabingu (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
2007 Humor na scénu! (TV pořad)
2006 Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
2005 Silvestr 2005 (TV pořad)
2004 Balírna (TV pořad)
Jak přežít nepohodu (TV pořad)
Tenkrát na východě (TV pořad)
2003 Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
Volenka (TV pořad)
2001 Zastavárna (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace