foto

Monika Valentová

  • nar. 12.2.1972 (47 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2015 Gondíci s. r. o. (TV pořad)
2012 Supermáma (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
2000 Splněná přání (TV pořad)
1999 Sauna (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
1997 Dotkněte se hvězd (TV pořad)
1996 Kinorevue (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace