foto

Jana Nováková-Adamcová

  • nar. 2.2.1972 (47 let)
    Bardějov, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Tajemství svateb slavných (TV film)

TV pořady

2013 Hlavní zprávy (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
2012 Silvestr jak Hron (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2008 Přísně tajné (TV pořad)
2007 Člověče, nezlob se (TV pořad)
2004 10 let s vámi (TV pořad)
2002 Silvestr 2002 (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 DERBY (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1994 Bingo (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
Sportovní noviny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace