foto

Roman Juraško

  • nar. 6.3.1979 (39 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2018 Deň otvorených dverí 2018 (TV pořad) - mod.
2017 Pevnosť Boyard (TV pořad)
2016 Deň otvorených dverí 2016 (TV pořad)
2014 Kredenc (TV pořad)
2013 SuperStar 2013 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
2001 Cestoviny (TV pořad)
1997 Zo zákulisia Markízy (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace