foto

Denis Lacho

  • nar. 22.10.1993 (25 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2013 SuperStar 2013 (TV pořad)
2011 Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
2010 Česká miss (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Mejdan roku z obýváku (TV pořad)
SuperSilvester 2009 (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace