foto

Zora Kepková

  • nar. 2.7.1990 (28 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2014 Mattoni Koktejl Festival 2014 (TV pořad)
2013 SuperStar 2013 (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace