foto

Vlasta Horváth

  • nar. 18.10.1977 (41 let)
    Vlašim, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2005 To nevymyslíš! (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tajemství Petra Jandy (TV film)
2011 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Vlasty Horvátha (S06E40)
2009 Karel Gott 70 (koncert)

TV pořady

2016 Barrandovský Silvestr 2016 (TV pořad)
To byl váš rok (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 90 minut (TV pořad)
Se Šípem v zádech (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
Přísně tajné (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
SuperDuety (TV pořad)
2006 Extra (TV pořad)
Svatby paní Veroniky (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2005 (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad)
1995 Tak neváhej a toč – speciál! (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace