foto

Julian Záhorovský

  • nar. 12.11.1984 (34 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Redakce (TV seriál)

TV pořady

2008 One Man Show (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2005 Šárka! (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
T-music (TV pořad)
Česko hledá SuperStar (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace