foto

Petr Poláček

  • nar. 2.8.1984 (34 let)
    Neratovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Angelika (divadelní záznam)
2005 Nepovedený kouzelník (TV film)
Snad se mi zdáš (amatérský film)
Tři mušketýři (divadelní záznam)
2003 Kleopatra (divadelní záznam)

TV pořady

2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 České hlavičky 2009 (TV pořad)
2006 Extra (TV pořad)
Jen blbni! (TV pořad)
2005 Žáci "pedagoga" Šimka (TV pořad)
2004 T-music (TV pořad)
Česko hledá SuperStar (TV pořad)
2002 Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Prásk (TV pořad)
Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2005 You Can Only Smile (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Snad se mi zdáš (amatérský film)

Hudební videoklipy

2005 You Can Only Smile (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace