foto

Jan Kovařík

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Vianočný koncert Slovenského a Českého rozhlasu (koncert)

TV pořady

2011 E.ON Energy Globe Award ČR 2011 (TV pořad)
Televizní akademie - Evropa a svět (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima rána (TV pořad)
1996 Je to jenom rokenrol (TV pořad)
1994 Studio 6 (TV pořad)
1971 Auto Moto Revue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace